perjantai 25. marraskuuta 2011

Lightning speed

Agilityn hurmaa koettu tänään!

Vaihdoin lääkäriajan ihan varta vasten viime tinkaan, että pääsisimme Akun kanssa vähän kurvailemaan kentälle. Konalassa sijaitsevalla Purina Areenalla on aina yhtä nostalgista olla, vaikka ihmiset ovat vieraita. Tuskin kukaan muu vuonna 2003 aloittamassa Helsingin Agility Urheilijoiden, eli HAU:n junnuryhmästä enää harrastaa agilitya saman koiran kanssa kuin minä, vaikka eihän sitä tiedä. Muutamia tuttuja kasvoja näkyi, entisiä ohjaajiani. Erityisesti ensimmäisen ohjaajani Kaisan näkeminen oli hienoa, vaikka ei ehditty pahemmin juttelemaan.
"Siis todella freesin näköistä", Kaisa kommentoi minun ja Akun menemistä kentällä, eikä ihan syyttä. Pappakoira yllätti minut energisyydellään täysin ja vauhtia riitti! Ensimmäinen startti oli 29,15 sekuntia ihanneajan ollessa 43 s, sekä nollarata! Toinen startti oli 29,47 sekuntia, sekin nollarata. Hieno suoritus sai meidät kolmannelle palkintosijalle mölleissä, kotiin tuli vietäväksi Purina Onen Adult 3kg ruokasäkki, lelupallo sekä hyvä mieli. Aku tietenkin sai hurjasti pusuja ja halauksia ja nameja, ja kotona odotti hevos-tattari-makkara-puuro. Hienosti ansaitut yöunet.

Valitettavasti kuvia tai videota meistä ei tullut, kun kameranainen oli töissä. Itse otetuissakaan kuvissa ei ole kehumista, kun en löytänyt oikeanlaisia asetuksia hallin valaistukseen. Ensi kerralla sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti