lauantai 12. marraskuuta 2011

Baby, it's cold outside

Marraskuu on jo alkanut ja päivät ovat lyhyitä. Helsingissä ei lunta näy eikä kuulu, vaan lämpötila keikkuu + 4-8 asteen lämpötiloissa, yöksi tulee välillä pakkasta ja päivät ovat hyisenkosteita. Auringonpilkahdus on harvinaista herkkua ja silloin jos milloin minä syöksyn ulos kameran ja koiran kanssa.

Tänään olimme Jennan ja Luna-bullterrierin kanssa Match Showssa Munkkiniemessä. Lunalla oli vähän turhan paljon energiaa, joka sitten purkautui turhautumisena ja pelleillynä, mutta miten kunnioitankaan Jennan kärsivällisyyttä koiran kanssa! En tiedä miten kauan itse jaksaisin vääntää kättä - tai tassua, 20 kiloa painavan terrierin kanssa.

Luna sitten seisoo kovin nätisti! Muuten neidillä ei valitettavasti tänään tärpännyt, tuomari kyllä tykkäsi itse koirasta kamalasti, mutta liikkuminen oli vähän turhan keskittynyttä kaikkeen muuhun kuin... liikkumiseen.

Pappakoira Aku yllättäen jaksoi! Olen keksinyt paremman tavan esittää Akua seisomassa, pidän koiran katseen eteenpäin suunnattuna ja tuen häntää ylemmäs, jolloin hyvät jousitukset omaavat takajalat eivät pääse painumaan alas. Tänään Aku oli PUN3 monirotuisten ryhmästä.

Pian se on taas lähdettävä koirien kanssa lenkille. Hoitokoira Robin (kääpiöpinseri) tytär Henna on tarkoitus viedä Voittajanäyttelyyn joulukuun alussa, joten lähden kuvaamaan koiria oikein urakalla sinne! Myös Jennan äidin koirista ainakin mäyräkoira Karoliina on lähdössä kehämakkaraksi. Mainitsin Jennalle, että olisi kiva päästä seuraamaan maanakkien käyttöä metsällä, joten peukkuja että pääsisi seuramaan luolakoiran toimintaa!

Vielä pitäisi varata talveksi uimakerta Akulle ja Lunalle Hyvinkään koirauimalaan. Aku kun niin innokas uimari on. Leikisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti