perjantai 16. joulukuuta 2011

Dogs and angels

Mastiffi
Otanpa itseäni niskasta kiinni ja jaan harvojen lukijoideni kanssa joulukuun alussa tapahtuneen Voittajanäyttelyistä mieleisiäni kuvia. Lauantaina lähdin kääkkien omistajan Merjan kanssa Messariin pitämään peukkuja Robin tyttärelle Hennalle, joka oli sitten oikein edukseen kehässä. Täydellisemmin ei olisi voinut pikkuneiti mennä ensimmäisessä isossa näyttelyssään ja ERIhän sieltä napsahti, sekä pelkkää positiivista palautetta arvostelussa. Pitkien tuntien jälkeen kävimme syömässä ja päätin lähteä samalla kyydillä kotiin. Sunnuntaina sitten koitti varsinainen koetus, kun aamulla lähdimme Jennan kanssa katsomaan japanilaisia - kishu inua ja kai keniä. Oi että olivat komeita otuksia!

Sunnuntaina Voittajissa pyörimme kaverini kanssa ympäri kojuja ja kehiä ihastelemassa, hakemassa ruuista ilmaisnäytteitä ja ostamassa kaikkea tykötarpeellista koiratavaraa. Lunalle tuli tuliaisiksi tiikerikuvioitu sänky ja Hurtta Lifeguardin panta, sekä pari lelua.
Estrelanvuoristokoira
Saarlosinsusikoira

Minä innostuin ihan kunnolla ja ostin Akulle sadehaalarin, kaksi erilaista pantaa, trimmaussetin, saipa koira uuden vinkupehmonkin. Ruokaakin tuli monta pussia, muunmuassa kuivattua turskaa ja kananhelttoja namipaloiksi. Pedigree nappulat menivät parissa päivässä parempiin suihin ollessa makeita ja rasvaisia, juuri koiran makuun, Nutroa ja Happy Dogia maistellaan hitaammin.

Kävimme katsomassa bullterrierien kehää niiden alettua, ja saatoimme vain huokailla ihastuksesta. Miten vaikeaa seuraavan koiran valinnasta tuleekaan! Olin jo valmis kääpiöpinseriin, mutta sitten myös tavallinen pinseri houkuttaa, niin myös bullterrieri, stasffordshirenbullterrieri, amerikanpitbullterrieri,  bedlingtoninterrieri, schapendoes, mudi... eih, näitä on liikaa! Pentukuumeeseen ei tietenkään yhtään auttanut käydä katsomassa toista sataa koiraa kauniiksi laitettuina.
Kääpiöpinseri Henna
Mäyräkoira Roki

Lunan isä Max (Potsu De Notsu Big Ben) kävi niin ikään kehässä pyörähtämässä hakemassa ERIn, ja tietenkin Jennan äidin lyhytkarvainen mäyräkoira Roki, joka niin ikään sai ERIn ja olivat kasvattajaluokassa toisia! Onnea Luotometsäläiset maanakit!

Bullterrieri
             


Lisää kuvia voi katsoa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti