maanantai 20. tammikuuta 2014

Ketunpoika ja korvatulehdus

Kiva pakkassää jatkuu jatkumistaan. Tykkään raikkaudesta, kirpeydestä, selkeydestä ja kuivuudesta ja valosta, jota lumi tuo mukanaan, mutta kylmä ei tee kyllä hyvää kipeällä korvalle, jonka käytävässä jyllää tulehdus toista viikkoa. Kieriskelin aikana aamulla sängyssä pohtien mennäkö vai eikö mennä töihin vaan luovutin ja soitin terkkariin ajan ja hain lisää antibioottia. Pitäisi tippojakin ostaa, mutta tilillä kolmisen euroa, joten ei nyt oikein heru. Katsotaan sitten kun on ihan piripintaan täynnä vaikkua.

Oltiin eilen Tuija Hyvättisen Kehon,- ja liikkeenhallintakurssin ekalla tunnilla. Mielenkiintoista, joskin tuttua, mutta erittäin hyvää asiaa, teoriaa ja käytäntöä. Itselleni sanktiota heiluvista käsistä ja huonosta kontaktista koiraan, mutta plussaa nopeasta oppimisesta ja iloisesta mielestä. Ei me montaa estettä ehditty tekemään viidessä minuutissa (itse kurssi 2 h per kerta), mutta kuivaharjoitella pitäisi enemmän jalkatoimintaa ja kädet selän takana.

Pitäisi muutenkin tehdä enemmän mielikuvitusharjoituksia, jumppaa, kuivaharjoittelua ja videoiden analysoimista kuin nykyään. Kentällä taas luottaa koiraan enemmän ja pitää parempi kontakti. Olen todella epävarma kulkija radalla ja mietin tuhatta ja sataa asiaa samaan aikaan, josta pitäisi päästä eroon. Huh! Ehkä tämä tästä...

Ihana Mira sai Merlinin kettupipon valmiiksi. Vaatii ehkä hieman hienosäätöä vielä, mutta manssi on todella symppis uusine pystykorvineen. Pitäisikö hankkia vielä oranssit tossut? Toisaalta huskykuvioitu haalari ja pipo olisi must sekä Mepalle että Papulle, että mulla olisi täydellinen valjakkopari! Tilasin kaverilta jo kahden koiran joustoliinan ja seisingin, ja ehkäpä helmi,- tai maaliskuun palkasta jäisi rahaa kicksparkiinkin. Ja kunhan tyttöystävälle tulisi kesällä uusi manssipentu ja minulle joskus vuonna nakki samanmoinen, niin mulla olisi upea black & tan neliveto! Haaveillahan aina saa, eikö vaan...

Tänään ollut löysäily päivä. Mira lähti töihin ja minä kävelin terkkariin ja takaisin, ja hain koirat kylään. Kummatkin nukkuivat kainalossa ja Aku jalkojen päällä kun katsottiin töllöstä hömppäohjelmia ja käytiin viimeisten auringonsäteiden aikaan hieman valokuvaamassa. Papu ja Aku saivat tuttuun tapaansa hepulit ja Merlin seurasi vierestä ja haki kepin itselleen. Pyykkiä ja amstaffi.com-foorumin selaamista ja lämmintä kanttarellisoppaa.

Huomenna vielä saikkupäivä ja löysäilyä ja keskiviikkona odottaisi Tuusulanjärvi, kelkka ja vetotreenit. Sieltä ei välttämättä tule kuvamateriaalia pimeyden takia, mutta ehkäpä vaikka videota. Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti