tiistai 17. helmikuuta 2015

Kylmä tuuli puhaltaa

Ja sinne meni sitten kevät kättään heilutellen ja toivotti kylmän pakkastuulen takaisin nipistämään kädet kohmeiseksi ja punaisiksi. Harmautta ei kestänyt kumminkaan kauaa, vaan aurinko paistoi etäisesti lämmittäen kirkkaan siniseltä taivaalta kun me tallustelijat liukastelemme jäisillä teillä. Viime lauantai meni Ojangossa agilitykisoissa, kun korkkasimme 3-luokan kisat HSKH:n kisoissa. Pari hyllyähän sieltä kosahti, mutta eka rata meni todella lupaavasti! Kuvittelin, että unohtaisin radan kymmenen kertaa vaan ei, me mennä porhallettiin ihan mukavaa vauhtiakin, kunnes loppusuoralla puomin viereinen putkenpää imaisi Merlinin mukaansa. Hyppyrata ei ollut yhtä hyvä, alkoi hyvin, mutta sitten iski väsy omiin jalkoihin ja menin sekaisin, ohjaten koiran vahingossa väärälle puolelle hyppyä. Ei se mitään! Uusi yritys Porvoossa tänä viikonloppuna.

Sunnuntaina käväistiin palelemassa Jennan kanssa pitkästä aikaa mätsärissä Konalan Purina Areenalla. Hyis kun oli kireä pakkanen! Tai siltä se tuntui. Loki ja Marvel taapersi itselleen punaiset nauhat, mutta eivät sitten pärjänneet isossa kehässä. Taidetaan jättää talvimätsärit sikseen noiden manssien kanssa, ei ne pysy lämpiminä puolilämpimässäkään hallissa.

Viikolla on tiedossa koulun lisäksi ahkeraa peltoilua erilaisessa seurassa. Yritän järjestää etenkin Marvelille tekemistä ulkona ennen kun jätän sen yksin, riehuntaa muiden koirien kanssa tai vetoaktiviteettiä. Sitten kotiin rauhoittumaan tunniksi tai pariksi ja jätän koirat keskenään kongeja kaivelemaan kouluun lähtiessä... koulusta puheenollen... se on menoksi!
  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti