sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kesäkuu pähkinänkuoressa

Hupsista keikkaa, niin siinä kävi, että ehdin vain kerran kirjoittaa blogia kesäkuussa. Tallinnanreissu on jo muinaista historiaa ja siinä välissä on ehtinyt tapahtua Kotkan reissue, juhannus, Flamingo Spa, Marvelin rokotukset ja törkeä kasvu, viehetreenien kunnollinen aloittaminen, Merlinin sikaripunkin parantuminen, Pride ja kuukauden työttämänä olo!

Kotkassa oltiin ja käytiin ja loikoiltiin. Paistoimme kauniissa grillikatoksessa makkaraa ja läiskimme hyttysiä ihostamme, ja hytisimme kylmässä kammarissa ohuiden peittojen alla. Miran isovanhemmat olivat varsin mukavia ja vieraanvaraisia, ja talon koirat ottivat touhuavat terrierit hyvin vastaan nartun tiineydestä huolimatta. Piipahdimme me myös siellä näyttelyssäkin, joka oli lyhyt vajaa tunnin piipahdus kauniissa ja tuulisessa merimaisemassa. Merlinin valioluokan korkkaus alkoi SA:lla ja PU3-sijalla rintakehän vähyyden rokottaessa tällä kertaa. Papu sai toisen CACIBinsa ja olis PN2.

Juhannusta vietettiin puolestaan kaveriporukassa harmaassa ja sateisessa säässä Hyvinkäällä hiekkakuopilla viiden koiran kera. Makkaran sijaan paistoimme pihvit ja vaahtokarkkeja, kuuntelimme musiikkia ja heittelimme koirille palloa. Muutama viluinen, mutta rento tunti siinä vierähti ja bileet jatkuivat miedon alkoholin merkissä kotosalla. Pappakoira oli jaksanut riekkua hiekkamäissä ylös alas ja palautin hänet hyvillä mielin takaisin hoivakotiinsa Herttoniemeen.

Flamingo Spa oli mukava. Siihen kuului valkosavinaamio ja mineraaliallas sekä herra Hakkarainen.

Marvel on tällä hetkellä vaatimattomat 6,1 kiloa. Sille on kasvanut todella mukavat kulmaukset niin eteen ja taakse, hanta on venynyt, pää on valtava eivätkä tassutkaan nyt ihan pienet ole. Nelikuinen lapsi juoksee viehetä kuin paraskin ammattilainen tappoon asti ja nappasi ensimmäisestä mätsäristään punaisen nauhan ja runsaasti kehuja. Hieman hoikkaan kuntoon päässyt Merlin oli Hyvinkäällä sinisten pienten aikuisten ykkönen ja perseili sitten BIS-kehässä hyvän käytöksen korvaamiseksi. Päätettiin Miran kanssa tiristää yksi näyttely ennen Terri-Eriä ja Maailmanvoittajaa ja piipahdetaan Porvoossa ryhmänäyttelyssä 26.päivä heinäkuuta eli kolmisen viikon päästä. Mepalla on hyvää aikaa kasvattaa hieman karvojaan takaisin, sillä sikaripunkki on nujerrettu - oikeastaan se melkein kuoli itsekseen ja panikoin todennäköisesti aivan turhaan. Noh, onpa varalta olemassa kallis 50 euron lääke, jos nyt sattuisi niinkin huono tuuri, että joku toinen huushollin elukka sen saa...

Vieheellä ollaan käyty ja paljon. Niin radalla kuin maastossakin. Ja koirat nauttii.

Nyt tulee uni silmään, joten jatketaan taas pian... niin no, AgiRotuun piti mennä tänä vuonna, mutta polvi petti alta ja konkkaan huomenna parin koiran kanssa mätsärissä Tuomarinkartanolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti