sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Syksy toi flunssan

Nimittäin Marvelille. On se viikon tuossa yksinyt ja niiskutellut, pieni rukka. Viikko riehumatta ja leikkimättä on koiranpennulle pitkä aika. Todella pitkä. Viikon aikana Marvelilla nousee paino noin 30-100 g vielä tässä vaiheessa riippuen ruuan,- ja liikunnanmäärästä ja viikossa se ehtii oppimaan yhden uuden asian.


 
Aku elokuussa
Lokakuussa
Ei olla antibioottia haettu vaan ihan levolla ja nesteillä menty. Aikuisiin koiriin kennelyskä ei ole vielä iskenyt ja toivottavasti ei iskekään. Varsinkaan Akuun, lienee kaikista vaarallisinta hänelle tuommoinen koirien perustauti. Onneksi on päässyt hyväänkuntoon alkusyksyn aikana! Sopivaa ruokaa vanhukselle maltillisilla annoksilla, varovasti lisättyä liikuntaa, hierontaa, trimmausta, harjausta, kynsien leikkausta ja rakkautta ja Pappa on taas parempi! Meidän vakiohieroja kävi eilen hieman jurnuuttamassa vanhusta ja selkähän sillä oli aivan juntturassa, niin nyt varovasti aletaan jumppailemaan annetuilla ohjeilla. Kulkee myös hieman vinossa, niin yritetään saada tasapainoon ja tehdään kahdeksikkoja. Papulla oli kanssa lantio ja takajalat juntturassa, jumppaan menee sekin.
Muuten on ollut syksyisää, melko sateista, usvaista ja harmaata ja toisinaan pieni pilkahdus auringosta. Kuvaushommia ei ole ollut HVK:n syysmaastojen jälkeen, toisaalta ihan mukavaa pitää taukoakin välillä. Merlin lähtee viikon päästä Turkuun agiliitämään, jos vaikka vihdoinkin se viimeinen LUVA tulisi, että liikuttais kohti kakkosluokkaa. Ohjaan myös Lunan klo 9 hyppyradalle, iiks! Kahden viikon päästä puolestaan mennään Marvelin kanssa (tervehtymisestä hieman riippuen) Lahteen pentunäyttelyyn Helin Tensonille. Eipä sinne tule kuin Marvel manssiväestä, mutta mitä tahansa voi käydä... se nähdään sitten.


     

 

  


1 kommentti:

  1. Ompas ihania kuvia ja hyvää tekstiä! Löysin tässä blogisi äskettäin, kun tuli itse perustettua blogi tuossa hetki sitten ja kirjoitettua sikaripunkista, jonka jälkeen googlettamalla löysin tieni tänne. :-) Pakko vielä kommentoida sitä asiaa, että voi kun sinun koirasi seisovat niin nätisti näyttelyissä. Itse olen niin tuore koiranomistaja, että en oikein ymmärrä miten opettaa tuo yksi reppana seisomaan paikallaan.. :D

    VastaaPoista